machinekamer serie

Domgitaar

Brokstukken Domtoren, Hout van "De Rode Beuk" en een Esdoorn van Manenborgh, veel Utrechtser dan dit wordt een gitaar niet.

24 inch hals met een Gabojo mr.2000 pickup

HC 1

De bomen waaruit deze gitaar is gemaakt, moesten beiden plaatsmaken voor een trambaan aan de Koningin Wilhelminalaan. De top is van plataan, de rest van Essen. Een classic set-up met twee Filtertrons en een tremolo. Mijn persoonlijke favoriet.

MK5

Gebeitste Plataan op essen body met een essen hals en plataan toets. Twee handwound Gabojo Mr. 2000P pickups en een classic Duesenberg Tremolo

MK1

Een geoliede solid body van iepenhout. Uitgerust met twee Gretch Filtertrons voor een vintage rock 'n' roll sound.

De 24inch hals is gemaakt van essenhout met een toets van ebben. 22 frets, zonder inlays voor een strakke uitstraling.

MK4

Een solid body van christusdoorn, met een zwart-rode gelakte finish. Uitgerust met een Gabojo mr.2000 dynastyle pickup.

De 24inch hals is gemaakt van christusdoorn met een toets van plataan. 22,5 frets, ingelegd met koperen ringen en afgewerkt met olie voor een natuurlijke feel.

MK2

Een semi-hollow body van essen met een top van iepenhout. Uitgerust met twee Duesenberg HSC Single Twins.

De 24inch hals is gemaakt van essenhout met een toets van plataan. 22 frets, ingelegd met aluminium ringen en afgewerkt met een olie finish.

MK3

Een semi-hollow body van christusdoorn met een top van plataan. Nitro op de top en Olie op de body. Uitgerust met een Gabojo mr.2000 op een witte pearloid slagplaat.

De 24inch hals is gemaakt van essenhout met een toets van plataan. 22,5 frets, ingelegd met aluminium ringen en afgewerkt met een olie finish.

skateboard gitaren

SB 1

Een semihollow body van essen, met een top van recycled skateboards, afgewerkt met epoxy. uitgerust met een Duesenberg Domino p90 en een Duesenberg Grandvintage Humbucker en een Bigsby B5.

De 24inch hals is gemaakt van bubinga met een toets van esdoorn. 22 frets, afgewerkt met olie voor een natuurlijke feel.

SB 2

Een semihollow body van grenen, met een top van recycled skateboards, afgewerkt met olie. uitgerust met twee Seymour Duncan SSL-5's en een Gretch Filtertron. 

De 25,5 inch hals is gemaakt van esdoorn met een toets van palissander; 22 frets.

SB 3

Een solidbody van skateboards, afgewerkt met lak. uitgerust met een Seymour Duncan SSL-5 staggered en een Seymour Duncan humbucker SH1N.

De 25,5 inch hals is gemaakt van esdoorn met een toets van palissander; 22 frets.

custom gitaren & andere projecten